Elérhető szobák

Book Now

ÉRVÉNYESÍTSD PROMÓCIÓS KÓDOD

LEGJOBB ÁR
GARANCIA

MAGAS SZÍNTŰ KÉNYELEM

SZÁLLÁS &
TRANSZFER

LEGALÁBB 5 NAPPAL AZ ÉRKEZÉS ELŐTT

INGYENES
TÖRLÉS

A LEGTÖBBEN MINKET VÁLASZTANAK

TRIPADVISOR
GYŐZTES

Book now

TEKINTSD MEG APARTMANJAINKAT

A felszereltség és kényelem már a lakások kezdeti kialakításánál is nagy szerepet játszott. Úgy terveztük, hogy a napfényes 1-hálószobás és a tágasabb 2-hálószobás apartmanjaink is kielégítsenek minden típusú vendég igényt.

Érezd Budapest közelségét

SENATOR APARTMENTS
BUDAPEST

Hotelünk azok számára nyújt tökéletes megoldást, akik egy kényelmes, csöndes szállást keresnek a belvárosban, így könnyedén felfedezhetik Budapest bámulatos szépségeit. Helyezze magát kényelembe tágas, gondosan megtervezett apartmanjainkban! Nálunk a teljesen berendezett konyha, az ingyenes WIFI, a 24 órás recepció, a kávésarok, az alacsony árak és a barátságos, segítőkész személyzet az alap felszereltség része. Felkészültségünknek köszönhetően gyakran vagyunk az átutazók, üzletemberek, családok, csoportok, párok és diákok kedvenc választása.

info@senatorbudapest.com +36 20 745 7295 Book now
9.2/ 10 pont
Értékelés

Hotelünk értékelése 372 vendég alapján: a vendégek 93% -a ajánl minket. 87% -a visszatérne hozzánk.

gil_svetik5l
Я могу проконсультировать Вас по этому вопросу. Вместе мы сможем прийти к правильному ответу.
Andras
nagyon sajnálom hogy ugy néz ki hogy a fontos informaciokat csak angolul tudják ki irni.
mxorfeus.819
In my opinion, you on a false way.

Upcoming events in Budapest

05

Április

Budapesti Tavaszi Fesztivál

2019. április 5-től április 22-ig közel 40 helyszínen, több mint 150 program várja az érdeklődőket a fővárosban. A Budapesti Tavaszi Fesztivál minden évben több meghatározott tematika, évforduló, fontos motívum köré épül: Liszt Ferenc alakja és művészete évről-évre központi szerepet tölt be a fesztiválon. 2019-ban csodálatos oratóriuma, a Szent Erzsébet legendája nyitja meg a programok sorát. https://www.facebook.com/pg/BudapestiTavasziFesztival/about/?ref=page_internal 

19

Április

Húsvét a budai várban

Húsvét a budai várban (más néven a Budavári Húsvéti Sokadalom) egy 3 napos ünnep, amely életre kelti az öreg népi szokásokat Húsvét idejéről. Az esemény teljes egészében a tradíciókról, a művészetről, a kultúráról és a gasztronómiáról szól. Húsvét a budai várban egy csodálatos kézműves-gasztro vásár, élő népzenével, tánc előadással és rengeteg sok gyermeknek szánt programmal. A látogatók megkóstolhatják a tradicionális húsvéti ételeket és részt vehetnek a játékokon.

Több térre van szükséged?

Ne aggódj, ha átjönnek hozzád az új barátaid. Becsekkolás után is válthatsz nagyobb apartmanra, amennyiben elérhető. Igényeld a recepción.

-tól

+20 €

Exkluzív ajánlat

Hogyan érvényesítsd
Promóciós kódod

Book now

A legjobb elérhető ár és csomag ajánlatok érdekében kövesd az alábbi útmutatót. Kattints a "BOOK NOW" gombra, majd a "Promo Code" legördülő menüre és másold be a választott promóció nevét. Írd be "minus15" és foglalj 15% kedveménnyel. Tölts nálunk legalább 3 éjszakát és a "freeparking" kóddal INGYEN parkolással ajándékozunk meg, vagy írd be "freetransfer" az egy út INGYEN transzferhez.