Notice: Undefined index: SITE_LANGUAGE in /var/www/kategora/aparthotels/senatorbudapest/root/index.php on line 18

Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /var/www/kategora/aparthotels/senatorbudapest/root/index.php on line 19
Senator Budapest

Jó tudni

Pénzváltás

Amennyiben valutát óhajt váltani kérjük vegye figyelembe, hogy a reptéren nagyon alacsonyak a valuta váltási árfolyamok (megközelítőleg 230 HUF/EUR az optimális 310 HUF/EUR helyett). Jobban teszi, ha a város központban váltja inkább pénzét, így nem veszít sokat az ügyleten!

ATM pénzautomata

Könnyú megtalálni a legközelebbi ATM pénzautomatát a Central Passage épületben, hiszen az pontosan a Senator Apartments Budapest cégér alatt található. Amennyiben valamilyen okból kifolyólag az említett ATM mégis kifogyna a címletekből, akkor sem szükséges aggódni, hiszen számos másik automata található a közelben a Király utcában.

Baba szoba csomag

Nem szükséges bajlódni a gyermek cuccok bepakolásával. Szálláshelyünk felkészülve várja vendégeit, hogy Önt mindennel el tudjuk látni, amire csak gyermekének szüksége lehet. Kialakítunk egy teljesen felszerelt baba szobát nappaliban, ami tartalmaz egy babaágyat, babakocsit, étkezési eszközöket, játékokat, autóba elhelyezhető gyermekülést, mese DVD-ket és sok más hasznos holmit. Igényelje előre! Ideális 4 éves korig. 25 € / igénylés

Hogyan találsz meg minket

Cím: 1061 Budapest 6. kerület, Király utca 8.

1. Autó:GPS koordináták: Szélességi fok: 47.49844, Hosszúsági fok: 19.056303 | N 47°29'53.7" E 19°3'23.5"

2. Transzfer szolgáltatás:A Budapest Liszt Ferenc Repülőtér meglehetősen távol van a város- központtól. Amennyiben szeretné igénybe venni reptéri transzfer szolgáltatásunkat kérjük az érkezés előtt legalább 24 órával küldje el a járat számát, a repülőgép érkezésének pontos idejét és egy telefonszámot amin el tudjuk érni!

3. Tömegközlekedés:

A repülőtérről: A 200E számmal jelzett busszal szükséges menni, ami a repülőgép Termináljától indul a városba. "Kőbánya-Kispest" végállomásnál kell átszállni az M3-as (kék) metróra, amivel azután a "Deák Ferenc tér" megállóig kell utazni. Az utazáshoz 2 vonaljegy váltása szükséges. Kérjük a jegyeket mindig az utazás megkezdése előtt érvényesítsék! Az utolsó busz este 22:49 órakor indul, amivel még el lehet el lehet érni a legutolsó 23:26-kor induló metrót. A legkorábbi buszt reggel 4:09-kor indítják.Vasútállomásról:

Déli Pályaudvar: Kérjük az M2 (piros) metróval menjen az "Örs Vezér tere" irányba, amíg el nem éri a "Deák Ferenc tér" metróállomást (4. megálló).

A Keleti Pályaudvarról menjen az M2 (piros) metróval a "Déli Pályaudvar" irányba, amíg el nem éri a "Deák Ferenc tér" metróállomást (3. megálló).

Nyugati Pályaudvarról az M3 (kék) metróval a "Kőbánya-Kispest" irányba kell utazni, amíg el nem éri a "Deák Ferenc tér" metórállomást (2. megálló).

A Népliget buszállomásról az M3 (kék) metróval a "Újpest-Központ" irányba kell utazni, amíg el nem éri a "Deák Ferenc tér" metórállomást (6. megálló).

DEÁK FERENC TÉRRŐL

A "Deák Ferenc tér" Budapest egyik legnagyobb közlekedési csomópontja, ahol a legtöbb metró vonal kereszteződik. Innen már csak 2 perc sétára találhatóak az apartmanok. A Király utca (a Hotel recepciója) egyenesen a Deák Ferenc térről nyílik. A hotel az utca bal oldalán lesz látható, a "Central Passage" épületben.

Szabadidős programok

Jegyek elérhetőek a recepción. Bátran kérj segítséget.

Széchenyi Termál Fürdő & Spa: Európa egyik legnagyobb fürdő komplexuma a Városliget szívében. Kültéri és beltéri medencék, meleg vízes termál fürdők, gőzkabinok, szaunák, masszázs, aquafitness, gyógyászati szolgáltatások és büfé várja vendégeinket.

Gellért Termál Fürdő & Spa: Az egyik legnépszerűbb spa komplexum a Gellért hegy lábánál a budai oldalon. Beltéri medencék, gőzkabinok, iszap kezelés, szaunák, masszázs, szolárium, gyógyászati szolgáltatások, büfé, aquafitness várja a vendégeket.

HOP ON HOP OFF város túra: 5 különböző útvonal (busz, hajó, séta túra), Korlátlan használat, 24 órás és 48 órás jegyek.

Hungaria Koncert programok: A budapesti panoráma nem csak egy romantikus darabkája a történelemnek, de egy felejthetetlen élmény is egyben. Dinner & Cruise élő zenével, Lunch & Cruise, Wine & Cruise, Cocktail & Beer Ship. Élvezze a hangulatos orgona koncertet Budapest egyik legszebb klasszicista épületében, a Szent István Bazilikában. Zsidó Örökség Túra, Folklór előadások.

Budapest Kártya: A kártya korlátlan használatot biztosít a budapesti tömegközlekedési eszközökre, ingyenes belépést múzeumokba és fürdőkbe, illetve további kedvezményeket éttermekbe és kültúrális helyszínek belépésére. 24h | 48h | 72h

EURAMA város és vidék túrák: A Puszta túra egy olyan utazás, amely elvisz egy autentikus magyar lovas farmra. Királyi túra (Sissi Palota), Szentendre & Visegrád túra, Hollókő régi falucskája, Balaton & Herend, Eger régió bora.

PARTY BOOKERS szórakozás: All Night Crash kocsma túra, Shipwrecked party hajó, korlátlan ital fogyasztás, EXIT Point szabadulós játék, Szecska Spa Party, BEER BIKE, COLD WAR PARK szórakozás: Kiállítás, lövész csomagok, Vezess egy ikonikus keleti blokk autót, Trabantot vagy Ladát, vezess katonai járműveket.