Notice: Undefined index: SITE_LANGUAGE in /var/www/kategora/aparthotels/senatorbudapest/root/index.php on line 18

Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /var/www/kategora/aparthotels/senatorbudapest/root/index.php on line 19
Senator Budapest

Irányelvek

FOGLALÁS

Szállását a Senator Apartments-nél több módon is lefoglalhatja (a weblapunkon keresztül, Facebookon, emailben, személyesen, stb.). Bármelyik opciót is választja, a foglalás beérkezésének módja és a hivatalos visszaigazolásnak írásban kell megtörténnie. Minden megerősített foglalás aláírt szerződésnek minősül a Vendég és a Hotel között.

FOGLALÁS MENETE

Weboldal: Kattintson a “BOOK NOW” (FOGLALÁS MOST) gombra a lap alján és töltse ki az online űrlapot.
Facebook: Kattintson a “BOOK NOW” (FOGLALÁS MOST) gombra a lap alján és töltse ki az online űrlapot.
Telefon, E-mail:
1. Érdeklődés | a vendégek elhelyezésének feltételeiről és a szabad kapcitásról az Apartmanháznál. Nagyobb csoport vagy hosszabb távú foglalás esetén érdemes lehet legalább 30-60 nappal az érkezés előtt megtenni.
2. Válasz | az érdeklődésre, a szabad kapacitásról az apartmanház részéről. Kapacitástól függően lehet pozitív vagy negatív a válasz.
3. Foglalás | A vendég második kinyilatkoztatása a szolgáltatás megrendeléséről és a feltételek elfogadásáról.
4. Visszaigazolás | a foglalásról. Az apartmanház jóváhagyja és véglegesíti a foglalást. Ezáltal szolgáltatás teljesítési kötelezettsége lesz a vendégek irányába.
Személyesen: A recepción egy foglalási űrlap átnyújtásával és annak kitöltésével is lehetséges foglalást kezdeményezni.

MÓDOSÍTÁS ÉS TÖRLÉS

Bejelentkezés után a foglalások már nem módosíthatóak, illetve nem mondhatóak le.
A vissza nem térítendő foglalások nem módosíthatóak, illetve nem mondhatóak le.
Ha a foglalás időpontjához képest 1 órán belül történik a módosítás / törlés, nem jár semmilyen költséggel. Ez a szabály nem vonatkozik a vissza nem térítendő foglalásokra.
1-3 éjszakás egyéni foglalás:
Ha az érkezéshez képest több mint 5 nappal korábban történik, nem jár semmilyen költséggel. Ha az érkezéshez képest 5 napon belül történik, az ittartózkodás első éjszakájának ára kerül levonásra. A vendég(ek) meg nem jelenése, azaz NO SHOW esetén a teljes ittartozkodás ára kerül levonásra.
4 vagy több éjszakás egyéni foglalás:
Ha az érkezéshez képest több mint 5 nappal korábban történik, nem jár semmilyen költséggel. Ha az érkezéshez képest 5 napon belül történik, a teljes ittartózkodás árának 50%-a kerül kifizetésre az apartmanház számára. A vendég(ek) meg nem jelenése, azaz NO SHOW esetén a teljes ittartozkodás ára kerül levonásra.
Csoportos foglalás*:
Ha az érkezéshez képest több mint 14 nappal korábban történik, nem jár semmilyen költséggel. Ha az érkezéshez képest 14 napon belül történik, a teljes ittartózkodás árának 50%-a kerül kifizetésre az apartmanház számára. A vendég(ek) meg nem jelenése, azaz NO SHOW esetén a teljes ittartozkodás ára kerül levonásra.
*Csoportos foglalás: Legalább 2 apartmant foglal azonos érkezési nappal.

IDEGENFORGALMI ADÓ

Áraink a 4% idegenforgalmi adót nem tartalmazzák. Eme költség a helyszínen, érkezéskor fizetendő.

KAUCIÓ

A Senator Apartments Budapest fenntartja a jogot, hogy bizonyos esetekben kauciót kérjen a vendégektől. Ennek mértéke legtöbbször 100 € vagy 30.000 Huf, melyet érkezéskor a recepción kell fizetni.
A kaució a kicsekkolás napján az apartman állapotának ellenőrzése után visszaadásra kerül.

PARKOLÁS

A parkolás a közeli utcákon nagyon drága tud lenni, 440 HUF (1.4 €) / óra. Ellenben biztonságos földalatti parkolóhelyünk ideális megoldás lehet gépjárművel érkező vendégeink számára.

A parkolóhelyek, illetve a hozzájuk tartozó parkolókártyák a recepción igényelhetőek. Előrejelzett igénylés esetén 18 € / nap. Kérjük tájékozódjon szabad parkoló helyeinkről kollégáinknál.

A parkolókártyáért 15 € letétet szükséges fizetni, amit a kártya visszaszolgáltatásakor a vendég visszakap, amennyiben a kártya sértetlen, és használható állapotban van. Minden kártyába be van építve egy chip, amit a kártyaleolvasónál regisztrálni kell, a parkoló minden szintjén, máskülönben a parkolás nem kerül regisztrálásra a rendszerben.

Vendégeinknek minden esetben a -2. Szinten kell parkolnia, a kártya számával megegyező jelzésű parkolóhelyen.

A letét a következő esetekben nem adható vissza:

- Ha a vendég nem a számára kijelölt helyen parkol (másik szinten, vagy másik parkoló helyen)

- Ha a vendég nem regisztrálja a kártyát minden szinten a kártya olvasónál

Ha bármelyik fent említett helyzet életbe lép, a garázsból való távozás során, a sorompók nem fognak felnyílni. Ezekben az esetekben a letét vissza nem térítendővé válik. Amennyiben bármi további költség felmerül ezen mulasztások miatt, azt minden esetben a vendégnek kell megfizetnie. Ha a kártya nem kerül regisztrálásra a -2. Szintre való leparkoláskor, a rendszer úgy fogja érzékelni, hogy a vendég a -1. Szinten parkolt, ezért az ottani óradíj megfizetésére köteles.

Ezúton megkérjük kedves vendégeinket, hogy a kellemetlenségek elkerülése véget legyenek szívesek pontosan követni a fent említett szabályokat. Köszönjük.

GYEREKEK

16 éven aluli kiskorú személy nem foglalhat és nem jelentkezhet be a szálláshelyre felnőtt kíséret nélkül. Minden 16 és 18 év közötti fiatalkorúnak rendelkeznie kell egy írásos szülői engedéllyel a foglalás érvényességéhez és a bejelentkezéshez. Ennek hiányában nem jelentkezhet be a szálláshelyre. A gyerekekért minden esetben a szülő felel a teljes ittartózkodás ideje alatt.

PROMÓCIÓK

A hotel által hirdetett promóciók, kedvezményes ajánlatok, kuponok nem összevonhatóak. A szálláshely ezen promóciókat bármikor megváltoztathatja, módosíthatja, szüneteltetheti vagy megszüntetheti előzetes bejelentés nélkül.

SZABADIDŐS TEVÉKENYSÉGEK

A recepción elérhető jegyek megvásárlás után vissza nem térítendőek. A belépő jegyek árai minden adót tartalmaznak.

VÍZUM IGÉNYLÉS

A hotel a beutazási vízumhoz szükséges hivatalos visszaigazolásokat csak a foglalások átutalással történt teljes kifizetése után tudja teljesíteni. Az ilyen foglalások automatikusan vissza nem térítendő státuszba kerülnek.

KELLEMETLENSÉGEK

Bár minden erőnkkel azon vagyunk, hogy vendégeinket maximálisan kiszolgáljuk, problémák mindig adódhatnak, igyekezetünk ellenére is. (pl. Kiégett égő, lemerült elem a távirányítóban) Szeretnénk megkérni vendégeinket, hogy amennyiben bármi problémát észlelnek, jelezzék nekünk a bejelentkezéstől számított egy órán belül.
Amennyiben mégsem jelzik ezt nekik a fent említett időn belül, de a probléma bizonyíthatóan a Hotel hibájából történt, ígéretet teszünk, hogy maximum 24 órán belül helyreállítjuk a problémát, kompenzáció nélkül.

VESZTESÉG VAGY KÁRESET

A szálláshely nem vállal felelősséget azon tárgyakért, melyet nem a hotel széfjében helyeztek el. A vendégek számára a recepció területén található széf szolgáltatás ingyenes.

Kijelentkezés után az apartmanban hagyott vendég holmikat a hotel a "Talált tárgyak osztályára" küldi, ahol további 30 napig tároljuk. Ha a vendég jelentkezik a nálunk hagyott tulajdonáért, azt a saját költségén visszaszolgáltatjuk számára.

Amennyiben a vendég ezen idő alatt nem jelentkezik, az elhagyott tárgyakat a hotel nem tárolja tovább. Egészségügyi okokból ételt, italt, gyógyszereket, alsóruházatot és tisztálkodó szereket a hotel nem tárol. Továbbá, a szemetes mellett elhelyezett dolgok automatikusan kidobásra kerülnek.

ADATVÉDELEM

A foglalás során történő személyes információk megadása biztonságos. Minden adatot bizalmasan kezelünk, harmadik személynek nem adjuk tovább. Személyes adatai kizárólag a foglalás feldolgozásához és rögzítéséhez szükségesek.
E-mail címét felhasználjuk a foglalás visszaigazolásának kiküldése céljából, egyéb elérhetőségeit felhasználhatjuk a foglalás feldolgozásának érdekében.
Használni fogjuk továbbá megadott elérhetőségeit annak érdekében, hogy:
- E-mailt küldjünk önnek érkezése előtt, a foglalása összegzésével és egyéb hasznos információkkal, amik szükségesek lehetnek a Hotel megtalálásához, idejutáshoz, stb.
- Értesítsük Önt különleges ajánlatainkról és promóciókról, továbbá, elégedettségi/piackutatási kérdőíveket küldünk.
Természetesen bármikor leiratkozhat, e-mailben, vagy a hírlevelünk alján található “leiratkozás” gombra kattintva.