Notice: Undefined index: SITE_LANGUAGE in /var/www/kategora/aparthotels/senatorbudapest/root/index.php on line 18

Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /var/www/kategora/aparthotels/senatorbudapest/root/index.php on line 19
Senator Budapest

Házirend

FIZETÉS

A szállásdíj kifizetése forintban és euróban is lehetséges, bankkártyával és készpénzben egyaránt. A fizetés minden vendégünk számára érkezéskor esedékes, de legkésőbb az itt-tartózkodás második napján meg kell történnie. Amennyiben elmulasztja a fizetést, a Hotelnak jogában áll a teljes foglalási összeget a megadott bankkártyáról levonni, beleértve a 20 € / éj extra adminisztrációs költséget.

BANKKÁRTYA ADATOK

A Bankkártya adatokat a vendégeink okozta esetleges károk fedezeteként, biztonsági okokból szükséges megadni. Valós indok nélkül nem terheljük senkinek a bankszámláját. Mindazonáltal minden a Senator Apartments számára átadott bankkártya adat visszavonhatatlanül megsemmisítésre kerül a vendég távozását követő 10 napon belül.

ÁGYNEMŰ ÉS TÖRÖLKÖZŐ CSERE

Tiszta törölközőt és ágyneműt a itt-tartózkodás ideje alatt minden 3. napon lehet díjmentesen igényelni. Ez a szolgáltatás nem automatikus. Amennyiben meg kívánja rendelni, legyen kedves ezirányú igényét a recepción 24 órával korábban jelezni.

BEJELENTKEZÉS 15:00 ÓRÁTÓL

A vendégek az apartmanokat 15:00 órától vehetik át. Korábbi bejelentkezére csak elérhetőség alapján, előzetes igény leadása követően lehetséges. A 13:00 órakor történő bejelentkezés díja 30 €, a 14:00 órakor történő bejelentkezés díja 15 €.

KIJELENTKEZÉS 11:00 ÓRÁTÓL

A távozás napján szíveskedjen lakás a kulcsokat legkésőbb reggel 11:00 óráig visszahozni a recepcióra. A késői kijelentkezés kellemetlenségeket okozhat a következő vendégünknek, hiszen nem lesz elegendő időnk igényesen kitakarítani az apartmant. Így ez a mulasztás 30 € pótdíjjal büntetendő.

NE VESZÍTSD EL A KULCSOKAT

Kérjük mindig bizonyosodjon meg kulcsa hollétéről. Amennyiben elhagyja, kárt tesz benne, vagy kizárja magát az apartmanból, Önt zárcsere költsége terheli (100 €). Az apartman kulcsainak átvételével a vendégnek anyagi felelőssége van. Mindazonáltal biztonsági okokból kéretik az ajtókat mindenkor kulcsra zárni.

TILOS A DOHÁNYZÁS

Dohányozni egyedül az erkélyen lehetséges. Az apartmanban talált cigeratta csikkek vagy cigeretta szag automatikusan 100 € / apartman büntetést von maga után.

BARÁTSÁGOS HOTEL

Bátran hozza el Budapestre kedvencét. Ennek összege egy egyszeri 15 € / kisállat díj. Igény esetén baba ágyat (7 € / éj), etető asztalt (5 € / éj) és baba kocsit (5 € / éj) is biztosítunk vendégeinknek.

LÉGKONDICIONÁLÓ

Apartmanjaink többsége légkondicionálóval van felszerelve, ennek a szolgáltatásnak a felára lakás méretétől függően 9 € vagy 13 € / éj. Környezteünk megóvása érdekében a légkodícionálót az apartman elhagyásakor legyen szíves kikapcsolni, illetve az ablakkat bezárni.

RECEPCIÓ 24/7

Amennyiben kérdése támad vagy szüksége volna bármire legyen kedves jelezni felénk. Segítőkész, jól felkészült recepciósaink személyesen és online is elérhetőek a nap 24 órájában.

INGYEN WIFI

A router neve: "Senator". Jelszó: "niceplace". Amennyiben a készülék valamiért nem hajlandó csatlakozni az internetre kérem indítsa újra a routert. Működnie kell, hiszen mi mindannyian ugyanazt az internetet használjuk.

TAKARÍTÁS ÉS EXTRA ÁGYAZÁS

Takarító csapatunk mindig rendelkezésére áll. Igényeljen extra takarítást 15 € / alkalom áron, vagy extra ágyazást vendégenként 20 € áron. Különösen nagy felfordulás esetén ez az említett összeg eltérhet a szokásostól.

KIKAPCSOLÓDÁS CIVILIZÁLT MÓDON

Vendégeink többsége pihenni érkezik hozzánk, legyen kedves tekintettel lenni másokra és halkan jól érezni magát. Ne szemeteljen, ne rongálja az apartman berendezéseit, hiszen anyagi felelősséggel tartozik az apartman állapotáért. Nehány esetben recepciósaink kauciót kérhetnek bejelentkezéskor.

CSOMAGMEGÖRZŐ

Ne mulasszon el semmit Budapestből! Csomagjait és személyes okmányait biztonságos csomagmegörző szobánkban hagyhatja. Használata ingyenes.

SZÉF SZOLGÁLTATÁS

Széf szolgáltatásunk teljesen ingyenesen elérhető minden vendégünk számára a recepciónkon. Kérjük vegye figyelemben, hogy amennyiben elmulasztja a szolgáltatás igénybevételét, úgy személyes értékeiért a hotel nem tud felelősséget vállalni.

KAPU BEJÁRAT

A Central Passage épületnek 4 szárnya van, mindegyik bejárati kapu egy proxy beléptető kártyával nyílik. Elvesztésük esetén 10 € / db az újra gyártásuk.

ISMÉTELT HÁZ SZABÁLY SÉRTÉS

A házszabály megsértése esetén kollégáink mind szóban, mind írásban igyekeznek felhívni a vendég figyelmét a kellemetlenségre. Amennyiben figyelmeztetéseinket figyelmen kívül hagyja, agresszív viselkedést tapasztalunk, vagy ismétlődő szabálysértést a hotel munkatársai akár ki is lakoltathatják a rendbontó apartman vendégeit.