Notice: Undefined index: SITE_LANGUAGE in /var/www/kategora/aparthotels/senatorbudapest/root/index.php on line 18

Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /var/www/kategora/aparthotels/senatorbudapest/root/index.php on line 19
Senator Budapest

Közelgő események Budapesten

19

Január

Forralt Bor Fesztivál

2018. január 19-21 között harmadik alkalommal, a tavalyi év hatalmas sikerére való tekintettel, megrendezésre kerül a Forralt Bor Fesztivál, az év első gasztronómiai összejövetele Budán,az Allee melletti sétányon. A forralt borok mellett szívet melengető italválasztékkal készülnek. Kávékkal, forró csokikkal, kakaókkal, speciális teakínálattal, grogokkal, puncsokkal, `hütte` italokkal, forralt sörökkel, pálinkákkal és még megannyi finomsággal. A forró italokat igazi téli ételek teszik majd még izgalmasabbá. A belépés természetesen ingyenes. Tél-Ital-Mámor-ott találkozunk!

Január 19-21, Allee Bevásárló Központ

09

Február

Mangalica fesztivál

A mangalica fesztivál, amit úgy is ismernek, mint a Szőrös Malac fesztivál, avagy a Magyar Mangalica fesztivál egy az évenként megrendezett gasztronómiai és kulturális február minden év februárjában a város központjában, a gyönyörű Szabadság téren Budapesten. A fesztiválon nem csak mangalica ételeket szolgálnak fel, hanem más népművészeti tárgyakat is lehet vásárolni, illetve zenéket hallgatni. Iszogatni és melegedni.

Dátum: 2019 január 9-11.
Helyszín: V. kerület, Szabadság tér

Több térre van szükséged?

Ne aggódj, ha átjönnek hozzád az új barátaid. Becsekkolás után is válthatsz nagyobb apartmanra, amennyiben elérhető. Igényeld a recepción.

-tól

+20 €

Exkluzív ajánlat

Hogyan érvényesítsd
Promóciós kódod

Book now

A legjobb elérhető ár és csomag ajánlatok érdekében kövesd az alábbi útmutatót. Kattints a "BOOK NOW" gombra, majd a "Promo Code" legördülő menüre és másold be a választott promóció nevét. Írd be "minus15" és foglalj 15% kedveménnyel. Tölts nálunk legalább 3 éjszakát és a "freeparking" kóddal INGYEN parkolással ajándékozunk meg, vagy írd be "freetransfer" az egy út INGYEN transzferhez.