Notice: Undefined index: SITE_LANGUAGE in /var/www/kategora/aparthotels/senatorbudapest/root/index.php on line 18

Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /var/www/kategora/aparthotels/senatorbudapest/root/index.php on line 19
Senator Budapest

Közelgő események Budapesten

05

Április

Budapesti Tavaszi Fesztivál

2019. április 5-től április 22-ig közel 40 helyszínen, több mint 150 program várja az érdeklődőket a fővárosban. A Budapesti Tavaszi Fesztivál minden évben több meghatározott tematika, évforduló, fontos motívum köré épül: Liszt Ferenc alakja és művészete évről-évre központi szerepet tölt be a fesztiválon. 2019-ban csodálatos oratóriuma, a Szent Erzsébet legendája nyitja meg a programok sorát. https://www.facebook.com/pg/BudapestiTavasziFesztival/about/?ref=page_internal 

19

Április

Húsvét a budai várban

Húsvét a budai várban (más néven a Budavári Húsvéti Sokadalom) egy 3 napos ünnep, amely életre kelti az öreg népi szokásokat Húsvét idejéről. Az esemény teljes egészében a tradíciókról, a művészetről, a kultúráról és a gasztronómiáról szól. Húsvét a budai várban egy csodálatos kézműves-gasztro vásár, élő népzenével, tánc előadással és rengeteg sok gyermeknek szánt programmal. A látogatók megkóstolhatják a tradicionális húsvéti ételeket és részt vehetnek a játékokon.

3 éjszaka + Transzfer

Foglalj minimum 3 éjszakát közvetlenül az oldalon és mi megajándékozunk egy út igyenes transzferrel. Használd a lap alján elérhető promóciós kódot.

-tól

169 €

Bővebben

Exkluzív ajánlat

Hogyan érvényesítsd
Promóciós kódod

Book now

A legjobb elérhető ár és csomag ajánlatok érdekében kövesd az alábbi útmutatót. Kattints a "BOOK NOW" gombra, majd a "Promo Code" legördülő menüre és másold be a választott promóció nevét. Írd be "minus15" és foglalj 15% kedveménnyel. Tölts nálunk legalább 3 éjszakát és a "freeparking" kóddal INGYEN parkolással ajándékozunk meg, vagy írd be "freetransfer" az egy út INGYEN transzferhez.